Vimax Original Murah

Vimax Original Murah

 

 

vimax-ori-murah
vimax original murah

Vimax Original Murah

Jom beli Vimax Original Murah Kanada hanya di meletup.com ya. Mungkin anda tertanya-tanya kenapa banyak sangat vimax tiruan di luar sana sekarang. Untuk post kali ini saya nak terangkan dan bagi tips untuk anda pilih vimax original dan tidak tertipu dengan penjual yang hanya pentingkan keuntungan semata-mata.

Hubungi: 0179359257

Vimax Ori Murah ke?

Vimax asalnya murah je pakcik & Abam-abam kat luar sana dalam lingkungan harga RM150 sebotol (tak termasuk shipping antarabangsa dan kos bawak masuk lain). Tak caya eh, jom tengok sendiri. Cuba encik semua masuk ke laman web contohnya sini vimax official dan sini vimax group pakcik-pakcik boleh lihat harga vimax kat situ.

vimax-original-malaysia

Dah tu Kenapa Jual Vimax Mahal Sangat?

Pakcik.. Vimax bukan senang nak bawak masuk Malaysia ye, pos antarabangsa dan kastam lagi, emm. sebab tu ada yang jual mahal. Dan ada sesetengah tu yang terpaksa jual Rm280-RM300 kerana menjadi penjual biasa dan bukan pengedar.

Hubungi: 0179359257

vimax-original-murah

Satu Je Nasihat saya Tentang Vimax

Satu je nasihat saya kepada pakcik-pakcik diluar sana sebelum beli vimax. Tak kisahlah nak beli dari saya atau orang lain, pastikan vimax pakcik tu bukan hologram jernih yer. tetapi mestilah hologram 4Dimensi yang mempunyai nombor siri. Nombor siri ni boleh di semak di semua web vimax yer.

Hubungi: 0179359257

izon

tiruanv

 

Vimax  Original

RM200

Hubungi: 0179359257

Jaminan Pulangan Wang jika nombor siri tidak dapat disemak. Caranya setelah dapat jangan buka penutup plastik terlebih dahulu, sebaliknya semak nombor siri yang diterima. Jika nombor siri yang diterima tidak valid sila pulangkan dan kami pulangkan wang anda!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *