Proextender v2 & v3

Proextender v2 & v3

 

Proextender v2

Proextender V2 & V3 Murah

Proextender v2 V3  dan sejarahnya kalau dulu keluaran proextender dibekalkan dengan rounded silicon pada versi permulaan. Dengan kajian lanjut, satu development telah disuntik kedalam teknologi pembuatan proextender ini dan lahirlah proextender v2 V3 yang lebih power.

Penggunaan silikon tetali pada versi lama dilihat banyak memeberikan kesan sampingan seperti gatal-gatal pada tangkuk dan pedih semasa memakainya. Proextender v2  v3dengan kelengkapan penangkuk yang lebih klinikal ini mampu memberi kesan pemanjangan kepada zakar anda dengan lebih optimum lagi.

proextender baru

Fungsi Proextender V2 V3

Proextender V2  V3memang power berbanding dengan yang lama:

right vimax Memanjangkan zakar dengan lebih konsisten

right vimaxMembentuk sel-sel baru pada batang zakar agar lebih besar dan panjang

right vimaxZakar menjadi lebih kuat

right vimaxAliran darah beroksigen pada zakar lebih baik

right vimax Meluruskan zakar yang bengkok

right vimaxMembantu menambahbaik sensual pada zakar

 

Bagaimana Proextender V2 V3 Berfungsi?

Pernahkah anda melihat pemanjangan leher yang dilakukan oleh Puak Padaung dari Myanmar. Mereka menggunakan gegelung yang bertambah-tambah mengikut masa bagi memanjangkan leher mereka. Begitulah juga fungsi yang diterap pada proextender v2 v3 ini. proextender yang boleh laras ini mempunyai spring yang dapat memberikan keselesaan kepada anda yang memakainya.

long neck proextender

Cara Pemakaian Proextender V2 V3

Proextender v2 mempunyai pelbagai saiz panjang pelaras untuk dipilih mengikut saiz kepanjangan zakar anda. laraskan dan pasangkan silikon pada atasnya. Tambatkan kepala zakar anda dan boleh terus digunakan. Terdapat buku panduan untuk menggunakannya didalam kotak.

 

Harga Pasaran RM150

Harga Kami RM100


Comments are closed.