PL Supergel Original

PL Supergel Original

 

pl-supergel-original

PL Supergel Original Terbaik!!!

PL Supergel Original memang-memang terbaik setakat ini. Ramai antara kita mempunyai masalah pancutan awal. Bersama isteri tidak sampai 15 minit dah terkulai layu ditasik madu. Malu weeeh. Isteri pulak terpaksa menipu sudah puas ermm.

Oleh sebab itulah muncul produk hebat ini. PL Supergel Original dirumus khas bagi membantu anda mengurangkan kengiluan (bukan kesedapan yer) semasa bersama dengan isteri. Herba yang digunakan didalam PL Supergel Original ini mengadungi bahan aktif yang dapat menghalang rasa ingin terpancut.

Ramai yang ulang-ulang menggunakan produk ini kerana katanya jika pakai rase maca raja yang mengawal. Memang terbaik PL Supergel Original.

 

Kelebihan Pl Supergel

right vimax Mengurangkan rasa ngilu semasa cakar menyorong

right vimaxMemberikan kekerasan optimum

right vimaxMemberikan rasa sedap yang berganda

right vimaxMenjadikan anda lebih lama-lama masa bersetubuh

right vimaxAnda akan merasa orgasm si isteri terlebih dahulu

Jangan Malukan diri anda lagi!

 

Pl Supergel

PPL Supergel Bahaya?

PPL Supergel Bahaya? Ramai yang tanya samada produk ini bahaya atau tidak. Perlu diingatkan bahawa pl supergel bukan seperti gambir serawak yang membuatkan masalah kepada saraf zakar. Sebaliknya Pl supergel membantu secara alami dalam mengurangkan rasa ngilu bersetubuh.

 

Cara Menggunakan Pl Supergel

Terdapat pelbagai cara untuk menggunakan Pl supergel ini seperti yang diterangkan oleh pl supergel stokis:

1. Gunakan 1 sukatan yg diberi dan sapukan ke tengkok zakar. tunggu sehingga 1/2 jam ke 1 jam sebelum bersama. Anda akan bertahan setengah jam ke 45 minit.

2. Gunakan 2 Sukatan dan sapukan ke suluh bahagian atas kela zakar. dan biarkan mengering sehingga 2 jam. anda mampu bertahan 2jam.

Cadangan gunakan kaedah 1, bergantung atas stamina badan anda.

 

Harga Pasaran RM50

Harga Kami RM45

 


Comments are closed.