Legian Gel

Legian Gel

 

legian-gel

 

Legian Gel Kekerasan Berganda

Legian gel merupakan salah satu produk untuk menguatkan zakar yang amat-amat hebat diperkatakan. Mana tidaknya, kandungan herba didalam legian gel ini memberikan kesan secara terus kepada zakar agar lebih kuat seperti batu, sedap seperti pertama kali, dan tahan lama macam tak nak berhenti.

Yang paling power dapat dirasai apabila anda menggunakan legian gel ini secara berterusan. Anda akan merasakan bagaimana legian gel ini meningkatkan stamina zakar anda. Sudah lah keras mencanak, tahan lama lagi. Itulah yang menjadi dambaan setiap lelaki diluar sana.

 

Fungsi Legian Gel

right vimax Menambah kekuatan, ketegangan dan kepaduan zakar

right vimaxMeningkatkan mutu sperma anda

right vimaxMelambatkan Pancutan

right vimaxMeningkatkan kemampuan seks anda

right vimaxMenambah kenikmatan dalam bersama dengan isteri anda

right vimaxMeningkatkan sensual zakar

 

Legian Gel & Tahukah Anda?

Legian gel terhasil daripada ramuan herba terpilih yang berfungsi untuk memberi kesan langsung kepada zakar. Kemampuan legian gel dalam membaiki struktur sel pada zakar memang tidak dapat disangkal. Penggunaannya dalam jangkamasa 2 kotak akan memberikan kesan yang baik seperti yang diidamkan.

 

Cara Menggunakan Legian Gel

Sapukan legian gel pada kawasan batang zakar. urut dengan perlahan dan biarkan ianya kering. Gunakan 2 kali sehari selepas bangun tidur dan sebelum tidur. Boleh juga melihat cara urutan cadangan disini. Cadangan Penggunaan gunakan bersama dengan Phyto Solution untuk kesan paling superb.

 

Harga Pasaran RM110

Harga Kami RM100


Comments are closed.